Postanite del prihodnosti trgovanja!

Elipay vam omogoča nakupovanje s kriptovalutami v najljubših trgovinah.

Enostavna kripto plačila
Univerzalni program zvestobe
Rastoče število trgovin

Kaj je Elipay

Plačevanje s kriptovalutami

V podjetju Eligma d.o.o. smo razvili Elipay, transakcijski sistem za kupovanje blaga in storitev z izbranimi kriptovalutami. Lahko nakupujete v vseh trgovinah, ki ponujajo možnost plačevanja z Elipayjem, postopek nakupa pa je preprost in se bistveno ne razlikuje od nakupovanja v evrih. Elipay je sestavljen iz dveh delov: (1) spletnega terminala POS, katerega je možno tudi enostavno integrirati, in (2) mobilno aplikacijo, ki je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Kako deluje

Enostavna uporaba in takojšnja transakcija

Elipay omogoča nakazila v strankino denarnico, prenos sredstev, pregled stanja in zgodovine transakcij ter dostop do informacij o trgovinah, kjer se lahko plačuje z navedenim sistemom.

Če stranka v trgovini izbere blago oziroma storitev in na blagajni želi plačati s sistemom Elipay, prodajalec uporabi terminal POS, kjer se ustvari QR-koda s podatki za plačilo. Stranka nato poskenira QR kodo z Elipay in potrdi plačilo. Trgovec nemudoma vidi transakcijo in lahko preveri uspešnost slednje na terminalu POS.

Obdobje testiranja

ELIPAY TESTIRAMO V BTC MESTU

Junija 2018 smo beta različico sistema Elipay pričeli testirati v Eligminem ‘testnem laboratoriju’ – Bitcoin Cityju (BTC). Pri testiranju sodeluje omejeno število izbranih uporabnikov.

Ponudite Elipay rešitev

Ali želite pričeti sprejemati kripto plačila?

Če ste ponudnik blaga ali storitev in želite omogočiti plačevanje s sistemom Elipay, kliknite »PONUDITE ELIPAY« in posredujte zahtevane informacije.

Spremljajte nas

Vnesite e-poštni naslov za najnovejše informacije o Elipayju in Eligmi.